sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Pienen kaura-banaaniletut










Olen etsinyt jo aika pitkään hyvää reseptiä sokerittomille, maidottomille ja vehnättömille lettusille. Haku ei kuitenkaan ole tuottanut juuri sitä mitä etsin, joten päätin kehitellä meidän perheelle täydelliset letut itse. Ja nämä olivat niin tosi tosi hyviä! Ihana viikonloppuaamupala koko perheelle vauvasta vaariin. Onnistuin! :D (Kylläpä tekee iloiseksi tällainen, hihi!)

Letut sopivat oikeastaan jo kuuden kuukauden iästä lähtien. Söimme näitä Pienen täyttäessä kymmenen kuukautta ja samalla hän sai ensimmäiset maistiaisensa turkkilaista jogurttia. Pienen annoksessa oli lettuja, jogurttia ja pakastettuja isovanhempien mökiltä keräämiä mustikoita. Herkkua näytti olevan! Äitillä oli näiden lisäksi chia-siemeniä ja hunajaa. Voi että. Jaoimme myös ihanan pehmeän mangon :) 


HERKULLISET KAURA-BANAANILETUT


6-7 pientä lettua

1 banaani
2 kananmunaa
1 dl kauramaitoa
1,5 dl kaurahiutaleita
kardemummaa
Ceylonin kanelia

paistamiseen esimerkiksi kookosöljyä

1. Surauta kaikki ainekset sauvasekoittimella kuohkeaksi ja tasaiseksi taikinaksi.

2. Paista lettuset miedolla lämmöllä (nämä paistoin 9-asteikkoisen levyn nelos-vahvuudella) kookosöljyssä ja tarjoile esimerkiksi turkkilaisen jogurtin ja marjojen tai hedelmien kanssa.

Miltä vaikuttaa - menevätkö nämä letut kokeiluun?

(Hyvää oli!)

1 kommentti:

  1. How to play poker online and what you will - Dr.MD
    Most 양주 출장샵 people are 제천 출장마사지 familiar with playing poker online but not all are familiar 포항 출장마사지 with 서산 출장샵 how to play poker online. They may not 전라남도 출장샵 know poker games, but

    VastaaPoista