Tomaattikastike oli yksinkertainen kastike (valkosipuli, oliiviöljy, tomaattimurska, paseerattu tomaatti), jonka voi hyvin tehdä itse risottoon ja ohjekin on sen mukaan tehty.
Tomaattinen kanarisotto
1 kananrintafile
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
500g arborio risottoriisiä
500g tomaattimurskaa
0,5dl paseerattua tomaattia
tuoretta basilikaa
kanalientä (tai liemikuutio)
suolaa
pippuria
- Pilko kana hyvin pieniksi paloiksi ja paista niitä oliiviöljyssä hetken aikaa.
- Lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli ja kuullota.
- Lisää risottoriisi ja kuumenna se.
- Lisää tomaattimurska, paseerattu tomaatti ja 0,5l kanalientä (tai vettä ja kuutio), sekä tuoretta basilikaa pilkottuna.
- Lisäile risottoon vettä vähän kerrallaan kunnes risotto on kypsää ja tekstuuri on kermainen/puuroinen jolloin risotto on valmis.
Oliko hyvää?
VastaaPoistaAinakin omasta mielestäni oli erittäin hyvää. :)
VastaaPoistaHyvää :)
VastaaPoista