parsakaaliportobellopastahässäkkä
pienehkö parsakaali
pari portobelloa (tai esim. suppilovahveroita)
valkosipulia
kuivattua chiliä
oliiviöljyä
pieni nokare voita
pippuria
suolaa
pastaa
päälle parmesaania tai vaikkapa pecorino romanoa
- laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- pilko parsakaali, sienet ja valkosipuli.
- kuumenna paistinpannu ja lorauta hieman öljyä. tiristele sieniä hetki ja lisää valkosipuli, chili ja parsakaali. varo kuitenkin ruskistamasta valkosipulia, sillä sen maku muuttuu tästä huomattavasti.
- paistele pannulla, kunnes parsakaali on hieman kypsynyt. lisää nokare voita, pippuria ja suolaa mausteeksi.
- sekoita ainekset pastan joukkoon. pastan ei kannata antaa siivilöidessä valua aivan kuivaksi, sillä öljyphjaisissa kastikkeissa lisäkostuke saattaa olla toivottavaa. voit lisätä oliiviöljyä, jos pasta on kuivaa.
- lisää päälle raastettu juusto ja SYÖ.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti