sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kaprisperunat

Nämä perunat toimivat mainiosti lisukkeena tai vaikka kesän piknik -herkkuna. Ne voidaan tarjota kylminä tai lämpiminä, mutta parhaimmillaan ne ovat muutaman tovin imeytymisen jälkeen. Tässä voidaan käyttää myös jo aikaisemmin keitettyjä perunoita, jos vaikka edellisenä päivänä on jäänyt syömättä. Oman maun mukaan voi käyttää lisäksi vaikka oliiveja, keittolihaa... vain mielikuvitus on oikeastaan rajan.

Tämän lisukkeen värit tuovat itselleni vahvasti mieleen kesän. On ihanaa istahtaa mökin terassille katettuun ruokapöytään ja syödä mausteista perunasalaattia grilliherkkujen ja salaatin kera. Mmmm, sitä odotellessa!

Kaprisperunat

keitettyjä perunoita
tuoretta persiljaa
pieni purkillinen kapriksia
punasipuli
pippuria
suolaa
oliiviöljyä
balsamicoa


1. Kuori ja keitä perunat tavalliseen tapaan. Kuoriminen ei ole välttämätöntä, vain makuasia.
2. Anna perunoiden jäähtyä hieman ennen pilkkomista.
3. Kuori ja silppua sipuli, minkä jälkeen sipulin ja kaikki muut ainekset voi lisätä perunoiden joukkoon.
4. Sekoita, tarkista maku ja lisää mausteita tarpeen mukaan. Helppoa ja hyvää!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti